CaseIH
Manitou
Weidemann
Steeno
Kuhn
Packo Handling

Bedrijf Landsrode - Vankeerberghen

Van Keerberghen: verdeler en hersteller van landbouwmachines

Uw oplossing bij schade
Laat uw landbouwmachine u in de steek? Is er een probleem met de carrosserie of de elektronica van uw werktuig? Dan is Van Keerberghen uw oplossing voor alle merken en toestellen. We herstellen snel en grondig zodat uw weer vlot met uw machine aan de slag kan. Kom ook bij ons langs voor een regelmatig onderhoud. We verversen de olie, vervangen de filters en kijken de bandenspanning na. Zo staat u nooit voor onverwachte problemen. 
Professionals kiezen Case
Van Keerberghen is een officiële verdeler en hersteller van Case. U vindt bij ons trekkers, maaidorsers, hakselaars en balenpersen. De kracht van Case? Alle machines zijn het resultaat van 160 jaar innoveren. Ze spelen in op de noden van de landbouwer van de 21ste eeuw. U krijgt een krachtige motor, laag brandstofverbruik en hoog rendement. De tractoren bieden meer comfort voor de chauffeur, grotere graanbunkers, bredere maaiborden en extra aandacht voor de verwerking van gewasresten. Kortom: de toekomst van de landbouw begint bij Case. 
Onderhoud voor duurzaamheid
U vindt bij ons nieuwe toestellen, maar ook tweedehandsmateriaal. En we verzorgen uw machine na verkoop. De rode draad in ons werk? Veiligheid. Daarom werken we bij het onderhoud en de herstelling alleen met originele onderdelen van Case. Zo zijn we zeker van de kwaliteit en de garantieperiode. Vraag ook naar ons aanbod smeerolie, zoals remvloeistof, motorolie en beschermingsolie voor radiatoren. 
Is een van uw machines stuk of zoekt u een nieuw toestel? Vraag meer informatie aan landbouwbedrijf Van Keerberghen. 
Case – steyr – manitou – weidemann – record – kverneland – kuhn – packo machines – joskin – steeno – robert – peecon voedermenwagen – bigab